Σύνδεση

Εγγραφή


Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Ένας παραδοσιακός οικισμός που στολίζει με την παρουσία του τη Λέσβο και μας μαγεύει με την αρχιτεκτονική του, τη γραφικότητά του και τη θέα του στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Ατέλειωτες βόλτες στα φρεσκοασβεστωμένα καλντερίμια της Χώρας και στις επάλξεις του Κάστρου, κολύμπι σε θάλασσες κρυσταλλένιες, πεζοπορίες σε σκιερά φαράγγια και ειδυλλιακούς καταρράκτες, sempreviva και ολόφρεσκα θαλασσινά με ουζάκι εκεί που σκάει το κύμα...

Ένα νησάκι αφημένο στην παρθένα ομορφιά της φύσης. Τριγυρισμένη από τα γαλαζοπράσινα νερά του κόλπου του Αγίου Όρους και με το βλέμμα στραμμένο στην υποβλητική κορυφή του Άθω, η Αμμουλιανή αποτελεί έναν λιλιπούτειο παράδεισο!

Εναλλακτικές Διακοπές; Η Ελλάδα έχει πολλές επιλογές και μία από αυτές είναι η Μαραθόπολη Μεσσηνίας! Η AskSports.gr προτείνει: δραστηριότητες, διαμονή, φαγητό και ποτό! 

Σ’ έναν τόπο μυθικό όσο οι Κένταυροι, αρχαίο όσο οι Αργοναύτες, με χωριά παραδοσιακά και δάση με κάθε λογής δέντρα που γλιστρούν ως τις παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά, οι καλοκαιρινές διακοπές βρίσκουν το αληθινό τους νόημα…

Μεσσηνιακή Μέσα Μάνη: Η αποσκιαδερή. Τόπος μοναδικός και ομορφιά σκληρή. Αυτό το οδοιπορικό από την Αρεόπολη μέχρι τον Κάβο Ματαπά, στο όριο με την Προσηλιακή Μάνη, είναι μόνο μια κλεφτή ματιά. Ένα πλάγιο βλέμμα στη μανιάτικη γη πριν χαθεί στην απεραντοσύνη της θάλασσας.

Περισσοτερα Αρθρα...

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.