Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Ένα ελληνικό εναλλακτικό μενού για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι... Κοτόσουπα με γλυκό τραχανά, τάρτα με χόρτα, ανθότυρο και απάκι, χωριάτικη κότα γεμιστή και πολλά ακόμη... Καλή μας όρεξη!

«Το χταπόδι, είναι ένας λαχταριστός μεζές για την ελληνική νησιωτική κουζίνα. Για να το γευτούμε πραγματικά, αρκεί να βρεθούμε σε ένα από τα όμορφα παραλιακά χωριά της Εύβοιας, εκεί που το χταπόδι μυρίζει θάλασσα και τα λεία βράχια δίπλα στο κύμα, προσφέρονται ιδανικά για ένα καλό χτύπημα του χταποδιού για να μαλακώσει και να ελευθερώσει όλη τη γεύση του με το καλό ψήσιμο». 

Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια & τόνο, κοχύλια σαλάτα, πατατοσαλάτα με κρίταμο και μουστάρδα, καναπεδάκια για αποκριάτικο πάρτι και άλλες συνταγές για να γιορτάσετε τις Απόκριες και τη Σαρακοστή από το "Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής". 

Περισσοτερα Αρθρα...

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.