Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Κατακόκκινο γυαλιστερό, ζουμερό πράσινο, αφράτο κίτρινο, τραγανό φιρίκι… Όπως κι αν το προτιμάτε, το μήλο είναι πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες και πολύτιμα συστατικά. Το απολαμβάνουμε φρέσκο, σε γλυκά, σε φαγητά, σε χυμούς, σε σαλάτες, αλλά και ως γλυκό του κουταλιού και μαρμελάδα...

Η Λούβρη είναι ένα ορεινό χωριό της Κοζάνης σε υψόμετρο 700μ., με μόλις οκτώ κατοίκους, απ΄τους οποίους οι δυο είναι οι γονείς του Βασίλη. Εδάφη με λευκό χώμα, ξερικά και με πολύ ήλιο, ολοκληρώνουν το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη της καλύτερης ποικιλίας λεβάντας της στενόφυλλης Lavandulaan gustifolia.

Τα φυσικά καλλυντικά αποτελούν μία από τις τελευταίες τάσεις της κοσμετολογίας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Πέρα όμως από την τάση ή τη μόδα, που μπορεί να είναι και πρόσκαιρη, η ανάγκη για προϊόντα περιποίησης όσο το δυνατόν πιο αγνά, χωρίς συντηρητικά, χημικά ή ζωικά πρόσθετα έχει ανακύψει συνειδητά, ως τρόπος ζωής, σε όλους όσοι ενδιαφέρονται και προσπαθούν να τον εφαρμόσουν στα μέτρα του εφικτού στην καθημερινότητα τους.

Τα θέλετε όλα για τις διακοπές, χωρίς περιορισμoύς στη βαλίτσα, με ένα μόνο προϊόν; Αποτελεσματική δράση ενάντια σε κυτταρίτιδα, γήρανση, αφυδάτωση; Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και χαρείτε το καλοκαίρι! 

Συχνά το Green Guide για Τουριστικές Επιχειρήσεις, σας προτρέπει να προμηθεύεστε βιολογικό μέλι από τοπικούς παραγωγούς. Ας ενημερωθούμε λοιπόν για τις διαφορές του βιολογικού μελιού από το συμβατικό και τα οφέλη που το πρώτο μας προσφέρει.

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.