Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ετήσιας έκθεσης του ΑΡΧΕΛΩΝ για την Κρήτη, κατά την περίοδο ωοτοκίας 2018 εντοπίστηκαν και προστατεύτηκαν 446 φωλιές της στους τρεις κύριους βιοτόπους αναπαραγωγής του προστατευόμενου αυτού είδους...

Η All For Blue είναι μία διεθνής, μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2017 και έχει αποστολή την προστασία των θαλασσών και των καρχαριών. Ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε και εσείς να λάβετε μέρος και να ξυπνήσετε την περιβαλλοντική ευαισθησία σας! 

Η Ελλάδα έχει ψυχή γιατί οι άνθρωποι έχουν όρεξη, ικανότητες και το πάθος να δημιουργούν, να ονειρεύονται και να παρακινούν άλλους ώστε να μην εγκαταλείπουν!

Εκτός από άσκηση και αδρεναλίνη, το άθλημα της αναρρίχησης δίνει την ευκαιρία στον αναρριχητή να απολαύσει μια σπάνια πλευρά της φύσης
 που λίγοι έχουν δει, να θαυμάσει και να εκτιμήσει το τοπίο συνολικά και να αντιληφθεί τη διαδοχή των οικοτόπων. Προσοχή! Δεν είμαστε οι μόνοι που χρησιμοποιούμε αυτά τα βράχια!

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.