Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Το Σάββατο στις 29 Οκτωβρίου το πρωί, με χαμηλή θερμοκρασία και λίγη ομίχλη,  συγκεντρώθηκαν επισκέπτες από όλη την Θράκη στο παρεκκλήσι της Αγίας Μαρίνας, στο Διδυμότειχο δίπλα στο βυζαντινό κάστρο, με στόχο την εξόρμηση τους στην φύση για τις διαδρομές 20 και 10 χιλιομέτρων.

Ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ευρώπης είναι η νότια Πίνδος: Πύλη - Ελάτη - Περτούλι - Νεραϊδοχώρι! Μπορεί σ’ έναν τόπο να έχουμε ταξιδέψει μία ή και περισσότερες φορές, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι τον έχουμε εξερευνήσει καλά! Πάμε...

Η λίμνη Πλαστήρα αποτελεί μία από τις κορυφαίες τοποθεσίες στην Ελλάδα για εναλλακτικό τουρισμό, προσφέροντας στους ανήσυχους ταξιδιώτες απεριόριστες δραστηριότητες στη φύση. 

Η εξόρμηση στη Δίρφυ προσφέρεται για όλες τις εποχές του χρόνου, το φθινόπωρο με τα μοναδικά της χρώματα, το χειμώνα όταν οι βουνοκορφές της είναι χιονισμένες, την άνοιξη με τη πλούσια βλάστησή της, αλλά και το καλοκαίρι με την δροσιά που προσφέρουν τα νερά της.

Περισσοτερα Αρθρα...

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.