Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Αυτό που με ρωτάνε πιο πολύ, όταν μιλάμε για το Sifnos Horseriding, είναι τί γίνεται με τους αρχάριους; Άλλοι το λένε αλλιώς: δεν έχω ξανακάνει ιππασία. Δεν ξέρω τίποτα. Μπορώ; Μπορείς. Μπορείς κι αν ξέρεις κι αν δεν ξέρεις. Όλοι μπορούνε άμα θέλουν.

Σήμερα, η Ομάδα των «Ελλήνων Κενταύρων» με περισσότερα από 350 εγγεγραμμένα μέλη έχει κατακτήσει τα δύο πρώτα παγκόσμια πρώτα βραβεία σε διεθνείς αγώνες και αρκετά μικρότερα και εκπροσωπεί μόνη και παγκοσμίως την Ελλάδα! 

Άλογο και άνθρωπος, μια συνάντηση που οι απαρχές της χάνονται στα βάθη του χρόνου. Μια σχέση που άλλαξε τη ροή της ιστορίας, καθώς επηρέασε πολυεπίπεδα την πρόοδο και την εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού.

Τόσο εσείς όσο και το άλογό σας πρέπει να επικοινωνείτε σωστά για να έχετε μια υγιή σχέση και να νιώθετε ασφαλείς και ικανοποιημένοι. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

Είτε ως άθλημα είτε ως χόμπι, η επαφή με το άλογο στο φυσικό περιβάλλον είναι εγγυημένη ψυχοθεραπεία. Η συγκίνηση, η αίσθηση ελευθερίας και η ηρεμία που προσφέρει η ελεύθερη ιππασία δεν περιγράφεται με λόγια εύκολα. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.