Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Μην ακούτε κανέναν. Εάν δεν είσαστε άνθρωποι της τελευταίας στιγμής και εάν μπορείτε έστω και κατά το ελάχιστο να προγραμματίσετε τις κινήσεις σας, το Πάσχα στην Κέρκυρα είναι μία υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία! Ή μάλλον καλύτερα μία υπέροχη και αξέχαστη «μελωδική» εμπειρία.

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα βουνά κι εμείς ήμασταν εκεί για να τα πατήσουμε! Ξεθάψαμε τα χειμωνιάτικά μας ρούχα (μπουφάν, κασκόλ, σκουφιά πλην γάντια!) και εκΔΡΑΜΑμε προς τη βόρεια Ελλάδα, στο νομό Δράμας.

Το Γαλαξίδι είναι μια πανέμορφη γραφική παράλια κωμόπολη της Φωκίδας ανάμεσα στην Άμφισσα και την Ιτέα, ιδανική για ήσυχα και ρομαντικά Σαββατοκύριακα σε συνδυασμό με ουζοκατανύξεις στα κεντράκια γύρω από το πανέμορφο λιμανάκι του με φόντο τις κορυφές του Παρνασσού. Μέχρι που ανοίγει το Τριώδιο!

Η Ελλάδα προσφέρει πολλούς ιδανικούς προορισμούς για το Πάσχα. Παρακάτω είναι 6 αγαπημένα μέρη που επισκεφθήκαμε και σας προτείνουμε! Το Πάσχα στην αρχόντισσα Ύδρα, στο ανοιξιάτικο Ναύπλιο, στην εναλλακτική Ναύπακτο, στην μπαρουτιασμένη Μεσσήνη, στην εκρηκτική Κάλυμνο και τον μοναδικό Άγιο Νικόλαο Κρήτης...

Η δυναμική πρωτεύουσα της Ηπείρου καθρεφτίζεται φιλάρεσκα στα νερά τής λίμνης Παμβώτιδας και μας προ(σ)καλεί να ζήσουμε κοντά της τις Απόκριες με χορούς και τραγούδια γύρω από τις τεράστιες φωτιές σε κάθε γειτονιά της. Ντυθείτε, λοιπόν, αποκριάτικα και φύγαμε για τα Γιάννενα!

Με τους δρόμους της γεμάτους ζωή και κίνηση μέχρι το πρωί, με τα υπέροχα κουτούκια, τα μεζοδοπωλεία, τα καφωδεία, τα μπαράκια, τις πλατείες, τα σκαλάκια της, από τις επάλξεις του Κάστρου και το Αλσύλλιο, μέχρι την προκυμαία, το Θεατράκι, τη μαρίνα και το φάρο της να πάλλονται από καλή ενέργεια.

Τα Χριστούγεννα στο παραμυθένιο αυτό χωριό είναι μοναδική εμπειρία, ιδιαίτερα εάν τα χιόνια του έχουν κάνει τη χάρη να το επισκεφθούν και να γιορτάσουν μαζί του... και μαζί μας φυσικά.

Περισσοτερα Αρθρα...

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.