Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

 • Ποιοι είμαστε
 • Ποιοι είμαστε

  Όταν η ζωή γίνεται ταξίδι…

  Ο «Εναλλακτικός Τουρισμός» ξεκίνησε να εκδίδεται από το Δεκέμβριο του 2006 σε όλη την Ελλάδα σε διμηνιαία βάση. Επίσης, πραγματοποιούνταν και ειδικές αποστολές στους Έλληνες αναγνώστες μας σε όλο τον κόσμο. Το περιοδικό, μία καινοτομία εποχής με τα χρόνια πλαισιώθηκε από μία καταπληκτική ομάδα συνεργατών/συντακτών, με την οποία μοιραστήκαμε την αγάπη για την Ελλάδα και τις ειδικές μορφές τουρισμού, αλλά και την υπομονή και επιμονή να αναδείξουμε την «άλλη» πλευρά του τόπου μας που τότε δεν ήταν ευρέως γνωστή στους πολλούς.

  Λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας μετατρέψαμε την έντυπη έκδοση σε ηλεκτρονική (www.alternative-tourism.gr). Συνεχίζουμε όμως να εκδίδουμε συλλεκτικούς τόμους. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις δυνατότητες των αναγνωστών και συνεργατών μας και προχωράμε μπροστά για νέες αναζητήσεις.

  Η αρθρογραφία μας βασίζεται σε πραγματικά ταξίδια των συνεργατών μας, οι οποίοι έχουν στόχο να μεταδώσουν τις αξέχαστες εμπειρίες τους και να προτρέψουν τον αναγνώστη να δοκιμάσει, να τολμήσει και να ανακαλύψει την πραγματική Ελλάδα! Μία χώρα με χιλιάδες χρόνια ιστορία που σε κάθε γωνιά της «κρύβει» αμέτρητους πολιτιστικούς, ιστορικούς, φυσικούς και ανθρώπινους θησαυρούς.

  Απευθυνόμαστε στο ευρύ κοινό, για όλα τα βαλάντια, όλες τις ηλικίες και χωρίς διακρίσεις.

  Στόχος μας είναι να ταξιδέψουμε μαζί, να ενημερωθείτε και ν’ ανακαλύψετε τις ειδικές μορφές τουρισμού, αλλά και να βρείτε το είδος που σας ταιριάζει! Θα σας πάμε σε εντυπωσιακούς καταρράκτες, θα κολυμπήσετε σε λίμνες και γούρνες σε ποτάμια, θ’ αφεθείτε στις φυσικές ομορφιές του τόπου μας. Θα εξερευνήσετε γραφικές διαδρομές, θα περπατήσετε και θα γνωρίσετε υδροβιότοπους και δάση. Θα ανακαλύψετε απρόσιτες παραλίες και θα διανυκτερεύσετε σε παραδοσιακά και αγροτουριστικά καταλύματα. Θα κάνετε ιππασία και θ’ απολαύσετε μοναδικές διαδρομές στο βουνό και στη θάλασσα. Να γνωρίσετε λαογραφικά μουσεία και παραδοσιακά προϊόντα στους τόπους παραγωγής τους, σε όλη την Ελλάδα!

  Είστε έτοιμοι;

  Με αγάπη,

  Η Ομάδα μας

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.