Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Μουσείο Συναισθημάτων

Μουσείο Συναισθημάτων Αθήνα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Διαμορφωση
  • -2 -1 Μεσαιο +1 +2
  • Αρχικη Helvetica Segoe Georgia Times

Ένα μοναδικό Μουσείο για παιδιά, εφήβους και όλους όσους αγαπούν τις εξερευνήσεις... ένα διαδραστικό μουσείο αφιερωμένο στα συναισθήματα!

Το Μουσείο Συναισθημάτων χρησιμοποιεί τις εκθέσεις του, το παιχνίδι και το παραμύθι για να ενθαρρύνει τα παιδιά και τους εφήβους να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα και να κατανοήσουν τον εσωτερικό κόσμο των συναισθημάτων.

Ταυτόχρονα ευαισθητοποιεί και υποστηρίζει τους ενήλικες σε θέματα που αφορούν τη συναισθηματική ανάπτυξη.

Ηλικίες: Το μουσείο απευθύνεται σε παιδιά 5 έως 15 χρονών και στους ενήλικες που τα συνοδεύουν (η είσοδος στο Μουσείο επιτρέπεται σε παιδιά που έχουν κλείσει τα 5 χρόνια τους).

Μέρες και ώρες λειτουργίας:

• Τα Σαββατοκύριακα 10π.μ -1μ.μ. η έκθεση είναι ανοιχτή για τους ελεύθερους επισκέπτες, ενώ 1μ.μ. – 2 μ.μ. μπορούν να συμμετέχουν σε εργαστήρι που πραγματοποιείται για μικρούς και μεγάλους μαζί.
• Κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα.
• Τις καθημερινές το μουσείο πραγματοποιεί προγράμματα για σχολικές ομάδες και το καλοκαίρι καλοκαιρινά προγράμματα (summer camps).
• Τον Αύγουστο το μουσείο είναι κλειστό.

Διαδραστική έκθεση 2017 – 2020: «Στο Παλάτι του Θυμού!», μια έκθεση αφιερωμένη στο συναίσθημα του θυμού με σκοπό να προσφέρει  ερεθίσματα  στα παιδιά, στους εφήβους και στους ενήλικες που τα περιβάλλουν για να επεξεργαστούν, να εξερευνήσουν και να γνωρίσουν καλύτερα το συναίσθημα του θυμού.

-Η έκθεση και όλες οι οδηγίες των διαδραστικών εκθεμάτων είναι στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα!

Είσοδος στην έκθεση: 4 ευρώ
Είσοδος στα εργαστήρια: 8 ευρώ (στην τιμή του εισιτηρίου των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση).

Πληροφορίες: www.mce.gr

ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

Καρατζά 7, 11741, Φιλοπάππου, Αθήνα
Τηλ. 0030 210 9218329
Fax: 0030 210 9218323
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.